Ouder Kind Adviseur

Ouder- en Kindteam op de basisschool

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Meta Peek, of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?

Ik houd spreekuur op OBS Overhoeks:

Wanneer:  Maandag van 13.00 tot 14.00 uur
Waar:  Dependance, vrije lokaal links van de deur.

Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Meta Peek op 06-83945526 of via m.peek@oktamsterdam.nl. Je kan ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kan je ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in jouw wijk. Je bent altijd welkom!

Meta Peek
Ouder- en kindadviseur

 

Filmpje met informatie over de ouder- en kindteams in Amsterdam.

 

 

Scroll to top